…θέλετε να χάσετε το ραντεβού σας με τη ζωή;Ενσυνειδητότητα, δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το να μάθουμε να ζούμε στο παρόν συνειδητά. Για να απολαύσουμε όχι μόνο τη διάρκεια, αλλά και το περιεχόμενο της ζωής. Για να βιώσουμε όλα αυτά που υπάρχουν γύρω μας και μέσα μας. Και είναι πολύ περισσότερα από τις σκέψεις στο μυαλό μας...


Ενσυνειδητότητα σημαίνει να δεχτούμε και να αγκαλιάσουμε την παροδικότητα και την αβεβαιότητα της ζωής και να νιώθουμε ηρεμία και άνεση με αυτό. Να αποκτήσουμε περισσότερη διαύγεια, ώστε να βλέπουμε όλο το φάσμα των επιλογών μας και να μπορούμε να διακρίνουμε τις ευκαιρίες για αλλαγή και ανάπτυξη.


Το παρελθόν έχει περάσει και το μέλλον δεν είναι ακόμα εδώ. Αν δεν να είμαστε στο “τώρα”, αυτό που τελικά χάνουμε, είναι το ραντεβού μας με τη ζωή.

Mάθετε πως μπορείτε να μειώσετε το άγχος, να αυξήσετε την απόδοση και να απολαμβάνετε περισσότερο τις στιγμές της ζωής σας, μέσω των online προγραμμάτων ανάπτυξης ενσυνειδητότητας της Mindfulness 360.

13 views

Recent Posts

See All

Οι υπηρεσίες (προγράμματα, σεμινάρια, εργαστήρια)  που περιγράφονται σε αυτό το δικτυακό τόπο είναι ψυχοεκπαιδευτικές, απευθύνονται σε ηλικίες άνω των 16 ετών (αναλόγως δραστηριότητας) και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υποκατάστατο ιατρικής ψυχικής φροντίδας, επαγγελματικής ιατρικής περίθαλψης ή ιατρικά ενδεδειγμένης φαρμακευτικής θεραπείας.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram