Πρόκειται για ένα δώρο προς τον εαυτό μου, ίσως ένα από τα πιο πολύτιμα και με διάρκεια σε βάθος χρόνου. Οι πρακτικές που έμαθα με έχουν βοηθήσει να βιώνω την καθημερινότητά μου με μεγαλύτερη ευκολία και με σημαντικά λιγότερο άγχος. Ο ύπνος μου έχει βελτιωθεί, ο τρόπος που αντιμετωπίζω κάποιες μικρές καθημερινές καταστάσεις που πριν μου προκαλούσαν θυμό, τώρα μοιάζουν να μην έχουν επιρροή επάνω μου και πάνω από όλα το πρόγραμμα μου έχει προσφέρει τον τρόπο να έρχομαι κοντά στον εαυτό μου, να "ακούω" τι αισθάνομαι και να αποδέχομαι τις καταστάσεις (μέσα μου κ γύρω μου) όπως είναι τώρα.

Εύη

Για εμένα ήταν η αρχή μιας τεράστιας αλλαγής του τρόπου που βλέπω τον εαυτό μου, μέσα στη ζωή και σε σχέση με τους άλλους. Το πιο βασικό "δώρο" που έλαβα είναι μία καινούρια αυτοπεποίθηση, και το να γνωρίζω ότι στις δυσκολίες τις ζωής έχω ένα εργαλείο που θα με βοηθήσει να τις ζήσω και να τις ξεπεράσω. Το άγχος μου έχει μειωθεί αισθητά και αισθάνομαι πιο παρούσα στις όμορφες στιγμές της ζωής μου, αλλά και στις δύσκολες, με την ευχέρεια να τις βλέπω για αυτό που είναι.

Aλεξία

Ξεκίνησα με περιέργεια και διάθεση εξερεύνησης αυτό το ταξίδι. Τώρα που ολοκληρώθηκε νιώθω να βρίσκομαι σε καλύτερη σύνδεση με τον εαυτό μου νιώθω την ολότητα του εαυτού μου. Το μυαλό μου είναι πιο διαυγές και σε μια δύσκολη επικοινωνία ή κατάσταση μπορώ να επιλέξω την αντίδραση μου. Είμαι ευγνώμων που αναπνέω...που ζω.

Αναστασία

Η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα με βοήθησε στο να αποκτήσω μεγαλύτερη επίγνωση των όσων συμβαίνουν στο μυαλό μου (σκέψεις ή συναισθήματα), τι στιγμή που συμβαίνουν και να μπορώ να κρατήσω μια απόσταση που να μου επιτρέπει να διαχειριστώ καλύτερα την κάθε κατάσταση. Επίσης μου έδωσε τα εργαλεία (τεχνικές διαλογισμού) για να εξασκήσω την ικανότητα της εστίασης στην εμπειρία της στιγμής.

Αποστόλης

Μου δόθηκε μια καλή ευκαιρία να παρατηρήσω πώς λειτουργώ σε μια κατάσταση που με βγάζει εκτός ελέγχου, είτε καλή είτε δυσάρεστη, κυρίως δυσάρεστη. Οι τεχνικές του προγράμματος με βοηθούν στο να καταλάβω τι μου συμβαίνει και να είμαι παρούσα εκείνη τη στιγμή. Πολύ σημαντικό!

Ελίνα

Ήταν μια πολύ ωφέλιμη και γεμάτη εμπειρία. Ανακάλυψα πράγματα για τον εαυτό μου που δεν τα είχα παρατηρήσει ποτέ και συνειδητοποίησα πόσες συνήθειες έχω τελικά τις οποίες επαναλαμβάνω και οι οποίες μου δημιουργούν ένα ψεύτικο συναίσθημα ασφάλειας. Έμαθα πόσες στιγμές από το παρόν χάνω γιατί απλά η σκέψη μου δεν είναι εκεί. Παρόλα αυτά, το πιο σημαντικό που έμαθα ήταν ότι μπορώ να ξαναβρώ αυτές τις στιγμές και να ξεκινήσω να ζω περισσότερο στο παρόν και στις εμπειρίες του!!

Αγγελική

Please reload

Οι υπηρεσίες (προγράμματα, εργαστήρια, σεμινάρια) που περιγράφονται σε αυτό τον ιστότοπο είναι ψυχοεκπαιδευτικές, απευθύνονται σε άτομα ηλικίας άνω των 16 ετών (αναλόγως δραστηριότητας) και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υποκατάστατο ιατρικής ψυχικής φροντίδας, επαγγελματικής ιατρικής περίθαλψης ή ιατρικά ενδεδειγμένης φαρμακευτικής θεραπείας.

The services (programs, seminars, workshops) described on this website are educational, aimed for adults over 18 years old and under no circumstances constitute a substitute for proper professional medical care or medically appropriate therapy.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram