Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων

Στο ημερολόγιο αναφέρονται οι τρέχουσες δραστηριότητες και ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Για να λαμβάνετε έγκαιρα, απευθείας στο email σας νέα και πληροφορίες για προγραμματισμένες δραστηριότητες, σας προτρέπουμε να εγγραφείτε στο newsletter μας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/12

18:00 - 19:00

Live Online

Βρίσκοντας Ισορροπία σ' ένα Ταραγμένο Κόσμο (ΜS101)

Ανοιχτό Webinar

Ανοιχτό webinar με σκοπό να γνωρίσετε τη νευροψυχολογία του άγχους, να κατανοήσετε την έννοια της ενσυνειδητότητας (mindfulness) όπως και τις πρακτικές ανάπτυξης της. Επίσης, θα ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να μειώσετε το άγχος και να καλλιεργήσετε ψυχική ισορροπία και πνευματική διαύγεια, μέσω προγραμμάτων ανάπτυξης της ενσυνειδητότητας. Το webinar περιλαμβάνει παρουσίαση και χρόνο για ερωτήσεις.

ΤΡΙΤΗ 12/1

(Έναρξη)

19:00 - 21:00

Live Online Group

Το πρόγραμμα Μείωσης Άγχους - MBSR, είναι το μόνο επιστημονικά τεκμηριωμένο και παγκόσμια αναγνωρισμένο ψυχοεκπαιδευτικό πρόγραμμα που μαθαίνει στους συμμετέχοντες, συστηματικά και σε βάθος, μεθόδους και προσεγγίσεις για τη σταδιακή μείωση και αποτελεσματική διαχείριση του άγχους, από όπου και αν αυτό προέρχεται.

Ημερομηνίες Συνεδριών (8 Συναντήσεις)

 ΤΡΙΤΗ (19:00 - 21:00): 12, 19, 26/1 - 2, 9, 16, 23/2 - 2/3

* Προνομιακό ποσό συμμετοχής για ολοκλήρωση εγγραφής μέχρι 15/12

Εγγραφείτε στο newsletter!

Οι υπηρεσίες (προγράμματα, σεμινάρια, εργαστήρια)  που περιγράφονται σε αυτό το δικτυακό τόπο είναι ψυχοεκπαιδευτικές, απευθύνονται σε ηλικίες άνω των 16 ετών (αναλόγως δραστηριότητας) και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υποκατάστατο ιατρικής ψυχικής φροντίδας, επαγγελματικής ιατρικής περίθαλψης ή ιατρικά ενδεδειγμένης φαρμακευτικής θεραπείας.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon