Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων

Στο ημερολόγιο αναφέρονται οι τρέχουσες δραστηριότητες και ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Για να λαμβάνετε έγκαιρα, απευθείας στο email σας νέα και πληροφορίες για προγραμματισμένες δραστηριότητες, σας προτρέπουμε να εγγραφείτε στο newsletter μας.

ΣΑΒ & ΚΥΡ 22 - 23/5

12:00 - 15:00

Live Online Group

Ο διαλογισμός ενσυνειδητότητας (mindfulness awareness meditation) είναι πλέον μια επιστημονικά επιβεβαιωμένη άσκηση που ενδυναμώνει τη συγκέντρωση, την πνευματική διαύγεια και ψυχική ανθεκτικότητα. Στο διήμερο βιωματικό workshop θα γνωρίσετε την τεχνική, τα είδη και τις εφαρμογές του αλλά κυρίως, θα εξοικειωθείτε στην πρακτική του εξάσκηση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 31/5

(Έναρξη)

19:00 - 21:00

Live Online Group

Εισαγωγικό πρόγραμμα με σκοπό να γνωρίσετε την έννοια, τις αρχές και να εξοικειωθείτε με τις τεχνικές και πρακτικές ανάπτυξης της ενσυνειδητότητας. Η εκπαίδευση είναι εστιασμένη στο να αποκομίσετε πρακτικά οφέλη που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το καθημερινό άγχος και να βελτιώσετε την πνευματική σας απόδοση.

Ημερομηνίες Συναντήσεων

ΔΕΥΤΕΡΑ (19:00 - 21:00) : 31/5 - 7, 14, 28/6

ΤΡΙΤΗ 1/6

(Έναρξη)

19:00 - 21:00

Live Online Group

Το πρόγραμμα Μείωσης Άγχους - MBSR, είναι το μόνο επιστημονικά τεκμηριωμένο και παγκόσμια αναγνωρισμένο ψυχοεκπαιδευτικό πρόγραμμα που μαθαίνει στους συμμετέχοντες, συστηματικά και σε βάθος, μεθόδους και προσεγγίσεις για τη σταδιακή μείωση και αποτελεσματική διαχείριση του άγχους, από όπου και αν αυτό προέρχεται.

Ημερομηνίες Συναντήσεων

ΤΡΙΤΗ (19:00 - 21:00): 1, 8, 15, 22, 29/6 - 6, 13, 20/7

Γίνετε Μέλος της Κοινότητας Mindfulness 360!
Ενημερωθείτε εύκολα και έγκαιρα για νέα άρθρα, κύκλους προγραμμάτων και προνομιακή συμμετοχή σε δραστηριότητες.

Οι υπηρεσίες (προγράμματα, εργαστήρια, σεμινάρια) που περιγράφονται σε αυτό τον ιστότοπο είναι ψυχοεκπαιδευτικές, απευθύνονται σε άτομα ηλικίας άνω των 16 ετών (αναλόγως δραστηριότητας) και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υποκατάστατο ιατρικής ψυχικής φροντίδας, επαγγελματικής ιατρικής περίθαλψης ή ιατρικά ενδεδειγμένης φαρμακευτικής θεραπείας.

The services (programs, seminars, workshops) described on this website are educational, aimed for adults over 18 years old and under no circumstances constitute a substitute for proper professional medical care or medically appropriate therapy.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram