Προγράμματα

Είτε επιθυμείτε να ενσωματώσετε τις δεξιότητες της ενσυνειδητότητας στην προσωπική σας ζωή είτε να εμπλουτίσετε την επαγγελματική σας πρακτική, η Mindfulness 360 προσφέρει υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένα προγράμματα με σκοπό την ανάπτυξη και καλλιέργεια της ενσυνειδητότητας σε συγκεκριμένους τομείς. Όλα τα προγράμματα συνδυάζουν ισορροπημένη γνωσιακή και βιωματική μάθηση και συνοδεύονται από ακουστικό και έντυπο εκπαιδευτικό υλικό πρακτικής.

Εφόσον ενδιαφέρεστε, σας προτείνουμε να εγγραφείτε στο newsletter μας ώστε να λαμβάνετε άμεσα και έγκαιρα, ενημέρωση για μελλοντικές δραστηριότητες, ημερομηνίες και χώρους.

Δεξιότητες Ευημερίας & Απόδοσης (MP 201)

Πρόγραμμα | 4 Εβδομάδες | Live Online

Οι αλλαγές και η αβεβαιότητα, σας δημιουργούν ένταση και ανησυχία; Δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε ή να είστε δημιουργικοί; Η πνευματική σας απόδοση έχει μειωθεί; Η ανάπτυξη της ενσυνειδητότητας (mindfulness) μπορεί να είναι η απάντηση. Στα πλαίσια του προγράμματος, θα μάθετε πώς να αναπτύξετε και καλλιεργήσετε τις δεξιότητες της ενσυνειδητότητας με στόχο να διαχειρίζεστε καλύτερα το καθημερινό άγχος και να βελτιώσετε την δημιουργική και πνευματική σας απόδοση.

Ενσυνειδητότητα: Νέα Στάση Ζωής (MP 202)

Πρόγραμμα | 4 Εβδομάδες | Live Online

Το πρόγραμμα έχει στόχο την εφαρμογή και αποκόμιση των ωφελειών της ενσυνειδητότητας σε περισσότερες πτυχές της ζωής σας. Θα εμπλουτίσετε τις πρακτικές και τεχνικές ανάπτυξης της ενσυνειδητότητας και θα μάθετε πώς να τις εφαρμόζετε αποτελεσματικά ώστε να βελτιώσετε την επικοινωνία, τις διαπροσωπικές σχέσεις και τη φροντίδα της ψυχικής σας υγειάς, διαμορφώνοντας και ενσωματώνοντας μια νέα στάση ζωής.

Μείωση Άγχους Μέσω Ενσυνειδητότητας - MBSR (MP 301)

Πρόγραμμα | 8 Εβδομάδες | Live Online

Το πρόγραμμα Μείωσης Άγχους - MBSR είναι το μόνο επιστημονικά επιβεβαιωμένο και παγκόσμια αναγνωρισμένο ψυχοεκπαιδευτικό πρόγραμμα που συνδυάζει τη σύγχρονη γνωσιακή-συμπεριφοριστική ψυχολογία και πρακτικές διαλογισμού ενσυνειδητότητας. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι συμμετέχοντες μαθαίνουν μεθοδικά και βιωματικά να προσεγγίζουν και να αξιοποιούν τις εσωτερικές τους δυνάμεις για γαλήνη, γνώση και αλλαγή, προκειμένου να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις στρεσογόνες καταστάσεις, αλλά και τις αναπόφευκτες δυσκολίες της ζωής.

Συναισθηματική Ισορροπία Μέσω Ενσυνειδητότητας (MP 302)

Πρόγραμμα | 8 Εβδομάδες | Live Online

Αναπτύξτε βιωματικά δεξιότητες που μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε την ένταση και να βελτιώσετε την διαχείριση δυσάρεστων συναισθημάτων και αποκτήστε συναισθηματική ισορροπία μέσω ενσυνειδητότητας, αποδοχής και συμπόνιας προς τον εαυτό σας και τους άλλους. Το πρόγραμμα “Συναισθηματική Ισορροπία Μέσω Ενσυνειδητότητας” συνθέτει τις επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους μείωσης ανησυχίας μέσω ενσυνειδητότητας, τις εφαρμογές της σύγχρονης έρευνας των συναισθημάτων και πρακτικές καλοσύνης και αυτοσυμπόνιας (loving kindness/self compassion).

Insight Coaching (MC 400)

Εξατομικευμένο Πρόγραμμα | Live Online

Το mindfulness based insight coaching είναι μια εξατομικευμένη ψυχοεκπαιδευτική προσέγγιση με σκοπό να υποστηρίξει την επιθυμία σας για ψυχική ισορροπία και προσωπική ανάπτυξη. Ο επιλεκτικός συνδυασμός δεξιοτήτων ενσυνειδητότητας, ψυχικής ευελιξίας, βιωματικής μάθησης και προσωπικής υποστήριξης θα σας βοηθήσει να αποδεσμευτείτε από δυσλειτουργικά μοτίβα σκέψεων και αναποτελεσματικών συμπεριφορών και να αναπτύξετε μια στάση ζωής με ισορροπία, πληρότητα και αυθεντικότητα.

Θεωρία, Πρακτική & Εφαρμογές Της Ενσυνειδητότητας

Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης | Live Online

Το πρόγραμμα/workshops έχουν σχεδιαστεί με στόχο να εμπλουτίσετε τις δεξιότητές σας και να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητά σας στον επαγγελματικό σας ρόλο σας ως θεραπευτής, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης ή εκπαιδευτής. Εσάς που η θέση σας περιγράφει κάποιον που αλληλεπιδρά με ένα άλλο άτομο στην υπηρεσία της γνώσης, της αλλαγής και της ανάπτυξής του.

* Τα workshops μπορούν να παρακολουθηθούν ως πρόγραμμα ή μεμονωμένα με την προϋπόθεση ότι ακολουθείται η προβλεπόμενη σειρά.

Οι υπηρεσίες (προγράμματα, σεμινάρια, εργαστήρια)  που περιγράφονται σε αυτό το δικτυακό τόπο είναι ψυχοεκπαιδευτικές, απευθύνονται σε ηλικίες άνω των 16 ετών (αναλόγως δραστηριότητας) και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υποκατάστατο ιατρικής ψυχικής φροντίδας, επαγγελματικής ιατρικής περίθαλψης ή ιατρικά ενδεδειγμένης φαρμακευτικής θεραπείας.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram