Προγράμματα

Είτε επιθυμείτε να ενσωματώσετε περισσότερο τις δεξιότητες της ενσυνειδητότητας στην προσωπική σας ζωή είτε να εμπλουτίσετε την επαγγελματική σας πρακτική, η Mindfulness 360 προσφέρει υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένα προγράμματα με σκοπό την εμβάθυνση και καλλιέργεια της ενσυνειδητότητας σε συγκεκριμένους τομείς. Όλα τα προγράμματα συνδυάζουν ισορροπημένη γνωσιακή και βιωματική μάθηση και συνοδεύονται από ακουστικό υλικό ατομικής πρακτικής και ενημερωτικό έντυπο υλικό.

Εφόσον ενδιαφέρεστε, σας προτείνουμε να εγγραφείτε στο newsletter μας ώστε να λαμβάνετε άμεσα και έγκαιρα, ενημέρωση για μελλοντικές δραστηριότητες, ημερομηνίες και χώρους.

Ενσυνειδητότητα: Δεξιότητες Ευημερίας & Απόδοσης (MP 201)

Πρόγραμμα | 4 Εβδομάδες | Live Online

Οι αλλαγές και η αβεβαιότητα, σας δημιουργούν ένταση και ανησυχία;  Δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε ή να είστε δημιουργικοί; Η πνευματική σας απόδοση έχει μειωθεί; Η ανάπτυξη της ενσυνειδητότητας (mindfulness) μπορεί να είναι η απάντηση. Στα πλαίσια του προγράμματος θα μάθετε πώς να αναπτύξετε και καλλιεργήσετε τις δεξιότητες της ενσυνειδητότητας με στόχο να διαχειρίζεστε καλύτερα το άγχος και να βελτιώσετε την ποιότητα της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής.

Ενσυνειδητότητα: Διευρύνοντας & Ενδυναμώνοντας (MP 202)

Πρόγραμμα | 4 Εβδομάδες | Live Online

Το πρόγραμμα έχει στόχο την εφαρμογή και αποκόμιση των ωφελειών της ενσυνειδητότητας σε περισσότερες πτυχές της ζωής σας. Θα εμπλουτίσετε τις πρακτικές και τεχνικές ανάπτυξης της ενσυνειδητότητας και θα μάθετε πώς να τις εφαρμόζετε αποτελεσματικά ώστε να βελτιώσετε την επικοινωνία, τις διαπροσωπικές σχέσεις και τη φροντίδα της ψυχικής σας υγειάς, διαμορφώνοντας και ενσωματώνοντας μια νέα στάση ζωής.

Νέο
Πρόγραμμα

Θεωρία, Πρακτική & Εφαρμογές Της Ενσυνειδητότητας (MPT 400)

Πρόγραμμα | 4 Διήμερα

Το πρόγραμμα/workshops έχουν σχεδιαστεί με στόχο να εμπλουτίσετε τις δεξιότητές σας και να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητά σας στον επαγγελματικό σας ρόλο σας ως θεραπευτής, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης ή εκπαιδευτής. Εσάς που η θέση σας περιγράφει κάποιον που αλληλεπιδρά με ένα άλλο άτομο στην υπηρεσία της γνώσης, της αλλαγής και της ανάπτυξής του.

* Τα workshops μπορούν να παρακολουθηθούν ως πρόγραμμα ή μεμονωμένα με την προϋπόθεση ότι ακολουθείται η προβλεπόμενη σειρά.

Οι υπηρεσίες (προγράμματα, σεμινάρια, εργαστήρια)  που περιγράφονται σε αυτό το δικτυακό τόπο είναι ψυχοεκπαιδευτικές, απευθύνονται σε ηλικίες άνω των 16 ετών (αναλόγως δραστηριότητας) και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υποκατάστατο ιατρικής ψυχικής φροντίδας, επαγγελματικής ιατρικής περίθαλψης ή ιατρικά ενδεδειγμένης φαρμακευτικής θεραπείας.

© 2020 Mindfulness 360 - Κέντρο Ανάπτυξης Ενσυνειδητότητας | 12 Kerkyras str, Athens 146 71, Greece | info@mindfulness360.net

Όροι Χρήσης & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon