top of page

Η Mindfulness 360 παρέχει ολοκληρωμένες εταιρικές εκπαιδευτικές προσεγγίσεις με βάση την ανάπτυξη δεξιοτήτων της ενσυνειδητότητας (mindfulness) με σκοπό την υποστήριξη των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα για ενδυνάμωση της πνευματικής απόδοσης, της ψυχικής ανθεκτικότητας και ευεξίας, ακόμα και σε περιόδους έντονων και απρόβλεπτων αλλαγών.

Στο σημερινό, γνωσιακό, μόνιμα συνδεδεμένο και γεμάτο περισπασμούς εργασιακό περιβάλλον, η αυτορρύθμιση της προσοχής και η ποιότητα συγκέντρωσης, είναι υπό συνεχή “πολιορκία”. Ταυτόχρονα, η ρευστότητα, η πολυπλοκότητα και η αβεβαιότητα, οδηγούν σε υψηλά επίπεδα άγχους, αυξάνοντας τις πιθανότητες θεμάτων ψυχικής και σωματικής υγείας. Νέα στοιχεία από επιστημονικές έρευνες επιβεβαιώνουν ότι η ενσωμάτωση της ενσυνειδητότητας έχει θετικό αντίκτυπο στην απόδοση, ψυχολογία και φυσιολογία των εργαζομένων, βελτιώνοντας την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, την εργασιακή ικανοποίηση και το αίσθημα ευεξίας και ευημερίας.

Όταν οι δεξιότητες της ενσυνειδητότητας καλλιεργηθούν μεθοδικά και συστηματικά μέσω δομημένων προγραμμάτων, τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι συμμετέχοντες είναι:

  • Ενδυνάμωση προσοχής και συγκέντρωσης

  • Μείωση άγχους και αύξηση ψυχικής ανθεκτικότητας

  • Βελτίωση γνωστικής απόδοσης και ευελιξίας

  • Βελτίωση ψυχικής υγείας και ευεξίας

Virtual Team Meeting

Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν δομημένα προγράμματα διάρκειας πέντε και επτά εβδομάδων όπως και ολοήμερο σεμινάριο και βιωματικό workshop. Υπάρχει επίσης δυνατότητα παρουσίασης σε επιλεγμένο κοινό ή keynote ομιλίας σε εταιρική εκδήλωση όπως και διαμόρφωση προγράμματος και περιεχομένου για εταιρικό/leadership retreat.

Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες

Εταιρική Εκπαίδευση
Mindfulness_at_work_Seminar_Home.jpg

Σκοπός του σεμιναρίου και workshop είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν την έννοια, τις δεξιότητες και τα οφέλη της ενσυνειδητότητας και να εξοικειωθούν βιωματικά με βασικές πρακτικές ανάπτυξής της.

Mindfulness@work_NEW Cover.jpeg

Το πρόγραμμα Performance εκπαιδεύει τους συμμετέχοντες πώς να διατηρούν ένα ήρεμο, με διαύγεια και συγκέντρωση νου για καλύτερη πνευματική απόδοση, αποτελεσματικότητα και επικοινωνία.

Mindfulness%20at%20work%20resilience_edi

Το πρόγραμμα Resilience μαθαίνει τους συμμετέχοντες προσεγγίσεις για να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις στρεσογόνες καταστάσεις, να ξεπερνούν ευκολότερα τις δυσκολίες και να καλλιεργούν ψυχική ισορροπία και ανθεκτικότητα.

Συμπληρωματικές Υποστηρικτικές Υπηρεσίες

Με βάση τις ανάγκες της ομάδας σας, μπορούμε να παρέχουμε πρόσθετες υποστηρικτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες.

M_W-EAP

Πρόγραμμα Υποστήριξης Εργαζομένων (EAP)

Ένα ευέλικτο και αποτελεσματικό σχήμα παροχής ψυχοεκπαιδευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τους εργαζομένους που μπορεί να ενεργοποιηθεί ατομικά και κατά περίπτωση ανάλογα με τις ανάγκες και σε χρόνο που θα επιλέξει ο εργαζόμενος.

Mindfulness 360-Booster

Mindfulness “Booster”

Μετά την ολοκλήρωση ενός προγράμματος εκπαίδευσης ενσυνειδητότητας, συνιστάται να ακολουθείτε μια εβδομαδιαία ομαδική πρακτική διάρκειας 50’ για διάστημα τριών έως έξι μηνών με σκοπό τη βελτιστοποίηση και μεγιστοποίηση των ωφελειών του προγράμματος. Σε αυτήν την περίοδο, μπορεί επίσης να αναπτυχθεί και ένας εσωτερικός “προπονητής”.

mental gym

Mental "Gyms"

Μεμονωμένη συνάντηση πρακτικής 50’ επειδή το μυαλό είναι ένας μυς, που πρέπει να ασκείται!

Συνεργασίες

Οι πελάτες μας, είναι οργανισμοί με διορατικότητα και δέσμευση να φροντίζουν και υποστηρίζουν τους ανθρώπους τους, επενδύοντας σε δεξιότητες για ένα κοινό καλύτερο μέλλον.

CocaCola_logo
coca_cola_hellas
google-logo
PG-Logo
cchbc_edited
Hellenic-Managemenmt-Assosciation
Hellenic-Managemenmt-Assosciation
singularity-university
QUEST Holding_Logo
hellenic University
logo_edited
CEO CLUBS
Future Leaders Greece
attp_gray_logo
Social Dynamo
MINDFULGEMS
Protavio Logo
asterias-design

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Θα χαρούμε να διερευνήσουμε από κοινού, την κατάλληλη εκπαιδευτική προσέγγιση για την υποστήριξη της ομάδα σας.

Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Θα σας απαντήσουμε σύντομα!
bottom of page