Τι κοινό έχουν ένα οδικό σήμα STOP, ένα ζουμερό ροδάκινο και ο απαλός ήχος από το κύμα;


Ερώτηση: Τι κοινό έχουν ένα οδικό σήμα STOP, ένα ζουμερό ροδάκινο και ο απαλός ήχος από το κύμα;


Απάντηση: Το καθένα είναι μια ευκαιρία να εστιάσουμε την προσοχή μας στο παρόν και να βιώσουμε με συνειδητότητα την εμπειρίας μας.


Το "μυστικό", είναι να αναπτύξουμε τη συνήθεια να μετατρέπουμε καθημερινές εμπειρίες σε ευκαιρίες για να επαναφέρουμε επιδέξια την προσοχή μας σε αυτό που συμβαίνει στο παρόν - να δώσουμε την πλήρη προσοχή μας στις εικόνες, τους ήχους και τις αισθήσεις που αναδύονται στην συνειδητότητα μας, αυτή τη στιγμή.


Σχετικά Άρθρα: ☞ Ένας περιπλανώμενος νους, είναι ένας μη-ευτυχισμένος νουςΔύο επιστημονικά επιβεβαιωμένοι τρόποι, για να ησυχάσουμε ένα ανήσυχο νου

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε απευθείας στο email σας νέα άρθρα και πληροφορίες για προγράμματα και workshops της Mindfulness 360.

7 views

Recent Posts

See All

Οι υπηρεσίες (προγράμματα, σεμινάρια, εργαστήρια)  που περιγράφονται σε αυτό το δικτυακό τόπο είναι ψυχοεκπαιδευτικές, απευθύνονται σε ηλικίες άνω των 16 ετών (αναλόγως δραστηριότητας) και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υποκατάστατο ιατρικής ψυχικής φροντίδας, επαγγελματικής ιατρικής περίθαλψης ή ιατρικά ενδεδειγμένης φαρμακευτικής θεραπείας.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram