"Ενσυνείδητος Γονέας" - Παρουσίαση Προγράμματος, Ιωάννινα


Με μεγάλη συμμετοχή γονέων και νηπιαγωγών έγινε στα Ιωάννινα η παρουσίαση του νέου προγράμματος της Mindfulness 360 - Κέντρο Ανάπτυξης Ενσυνειδητότητας “Ενσυνείδητος Γονέας: Λιγότερο Άγχος - Περισσότερη Αρμονία”

Ευχαριστώ για την θερμή φιλοξενία αλλά περισσότερο χαίρομαι για την ανταπόκριση και το πραγματικό σας ενδιαφέρον να δημιουργήσετε και να απολαύσετε μια αρμονικότερη και πιο ευτυχισμένη ζωή, από μέσα προς τα έξω, για εσάς αλλά και τις οικογένειές σας.

Ελπίζω ότι σύντομα θα ξεκινήσουμε το πρόγραμμα και θα έχουμε την ευκαιρία να χτίσουμε μαζί μια βαθύτερη και ωφελιμότερη σχέση με τον εαυτό μας αλλά και τα παιδιά. Για να απολαμβάνουμε περισσότερες και περισσότερο, τις πολύτιμες στιγμές της ζωής μας!

Βασίλης Ξυπολιάς

Εκπαιδευτής Mindfulness & MBSR, CFM/UMASS

#Σεμινάρια

77 views

Οι υπηρεσίες (προγράμματα, σεμινάρια, εργαστήρια)  που περιγράφονται σε αυτό το δικτυακό τόπο είναι ψυχοεκπαιδευτικές, απευθύνονται σε ηλικίες άνω των 16 ετών (αναλόγως δραστηριότητας) και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υποκατάστατο ιατρικής ψυχικής φροντίδας, επαγγελματικής ιατρικής περίθαλψης ή ιατρικά ενδεδειγμένης φαρμακευτικής θεραπείας.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram